8615

На Хмельницькій АЕС з місією підтримки побували експерти Московського та Атлантського центрів


Упродовж 6-8 грудня на Хмельницькій атомній електростанції перебували експерти Московського та Атлантського центрів Всесвітньої асоціації організацій, що експлуатують атомні станції (ВАО АЕС).  У рамках місії підтримки вони ділилися світовим досвідом та рекомендаціями про дотримання вимог ремонтної документації й порядку виконання ремонтних робіт.

Про це повідомили в пресслужбі ХАЕС.

Зазначається, що під час візиту міжнародні експерти презентували кращі світові практики з питань технологічної документації щодо ремонту обладнання, надали пропозиції та рекомендації за відповідним напрямком діяльності.

«Будемо розвивати та візьмемо за пріоритет електронне впровадження ремонтної документації. Ми зацікавлені в тому, щоб на робочому місці у керівника ремонтними роботами та виконавців була правильна та верифікована документація, персонал був забезпечений необхідними інструментами та матеріалами, а також здійснено відповідний контроль покрокового виконання робіт. Як результат – якісне виконання ремонтних робіт, а в підсумку – надійна та безпечна експлуатація енергоблоків», – констатував генеральний директор ВП ХАЕС Андрій Козюра.

Керівник команди експертів, радник Московського центру ВАО АЕС Іван Гончаров відзначив прагнення колективу Хмельницької АЕС до досконалості, про що, за його словами, свідчать постійні покращення, атмосфера довіри, а також активна лідерська позиція керівника.

Нагадаємо, на Хмельницькій АЕС будуватимуть пілотний енергоблок. 

(Фото пресслужби ХАЕС) 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *