8518

Активна молодь Хмельниччини отримає від ОДА спеціальну премію

У Хмельницькій облдержадміністрації визначилися із переможцями щорічної премії для молоді за вагомі досягнення у різних сферах суспільного життя. Її присуджують з 2010 року тим, чиї собливі досягнення сприяють розвитку молодіжних ініціатив на місцевому рівні.

Переможців визначали у шести номінаціях: за національно-патріотичне виховання громадян, за розвиток місцевого самоврядування, за наукову діяльність, за культурно-мистецьку діяльність та творчі досягнення, за  популяризацію здорового способу життя та спортивну діяльність, особисту мужність та відвагу.

Премія присуджується особам, які народилися та проживають на території Хмельниччини, віком до 35 років. Відповідно до розпорядження голови ОДА Сергій Гамалій, її розмір збільшено з 678 до 3500 гривень.

Цьогоріч, за інформацією пресслужби ОДА, на здобуття премії висунули 53 кандидати. Пропозиції про їх нагородження надійшли від громадських організацій, навчальних закладів, органів місцевої влади та місцевого самоврядування. Серед претендентів – вчителі та учні загальноосвітніх та професійно-технічних закладів, студенти, представники молодіжних громадських організацій, викладачі, науковці, діячі культури та мистецтва, лікарі, рятувальники та інші представники активної молоді.

Члени комісії заслухали інформацію про номінантів, обговорили здобутки та досягнення кожного з них і шляхом рейтингового голосування визначили 14 переможців. Їх імена назвуть уже за тиждень – під час вручення премій на обласному молодіжному форумі «Хмельниччина молодіжна», який розпочне роботу 17 грудня.

«Сподіваюся, ця премія продемонструє переможцям, що їх внесок у розвиток нашого краю є дуже важливим для нас, а ще – стимулюватиме на подальшу працю, нові здобутки та ініціативи», – зазначив заступник очільника ОДА Володимир Юр’єв.

(За матеріалами пресслужби Хмельницької ОДА) 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *