7693

На Шепетівщині чоловік зарізав власника будинку і планував утечу: завадила поліція

Трагедією закінчилося застілля в одному із будинків у селі Нижні Головлі, що на Славутчині. Тіло господаря із ножовим пораненням виявила його дружина. А вже невдовзі працівники карного розшуку знайшли та затримали ймовірного убивцю.

Подія сталася вчора, 12 травня, близько 21 години, повідомляють в Шепетівському райуправлінні поліції.

“60-річний місцевий житель розпивав спиртне зі своїм знайомим. Під час розмов за чаркою думки у опонентів розділилися. Тоді 50-річний гість із Нетішина дістав свого мисливського ножа та наніс ним удар господарю в область серця. Від отриманих травм потерпілий помер на місці події. А його кривдник утік”, – йдеться в повідомленні.

Тіло померлого виявила дружина. Вона викликала швидку та поліцію.На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група та розшуківці Шепетівського РУП. І хоча свідків та очевидців події не було, як зауважують в поліції, за декілька годин встановили особу нападника та розшукали.

“Зловмисника здивувала така оперативність правоохоронців. Він ретельно спланував втечу, але всім його планам завадили поліцейські”, – зазначили в РУП.

За фактом умисного вбивства (ч.1 ст.115 КК України) відкрито кримінальне провадження. Вирішується питання про оголошення затриманому підозри та обрання запобіжного заходу – тримання під вартою.

Нагадаємо, мешканець Деражнянщини, який зарізав дружину у день її народження, отримав вирок.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *