7507

За замах на вбивство трьох родичів засуджено 18-річного юнака у Кам’янці-Подільському

Кам’янець-Подільський міськрайонний суд визнав винним 18-річного юнака у замаху на умисне вбивство трьох осіб. Про це повідомили в Хмельницькій обласній прокуратурі, яка підтримувала публічне обвинувачення у справі.

Події відбувались 9 січня 2020 року опівдні в приватному будинку в середмісті Кам’янця-Подільського. Жертвами нападника, який на той час був неповнолітнім, стали рідна бабуся, тітка та її зять.

“Юнак наніс численні удари ножем по обличчю та шиї своїх родичів. І лише завдяки тому, що сусіди викликали медиків та поліцейських, коли почули з домогосподарства крики й звуки сутички, люди залишились живі”, – зазначили в прокуратурі.

Затримали зловмисника оперативно на одній із сусідніх вулиць. Увесь його одяг був закривавлений. При ньому знайшли знаряддя злочину — розкладний ніж зі слідами крові. Пояснити правоохоронцям мотивів свого вчинку хлопець не зміг. Потерпілих з численними пораненнями госпіталізували в лікарню.

Нещодавно суд закінчив розгляд кримінального провадження і засудив обвинуваченого до 8 років позбавлення волі. Проте вирок ще не набрав законної сили та може бути оскаржений в апеляційному порядку.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *