7456

За порятунок бійців з Маріуполя відзначено медпрацівників із Хмельниччини

Коли на станціях екстреної медичної допомоги Хмельниччини почули про те, що для здійснення евакуації наших бійців з Маріуполя шукають медпрацівників, одразу виявилися бажаючі їхати на передову. У складі п’яти бригад їм вдалося врятувати 15 військовослужбовців з блокадного міста.

Сьогодні голова Хмельницької обласної ради Віолета Лабазюк особисто подякувала медикам за їхню відданість українському народу та героїзм і передала двом працівникам відзнаки Міністерства оборони та медалі “За сприяння Збройним Силам України”. Про це повідомляють у пресслужбі облради.

Нагороди отримали Леонід Дармограй, лікар з медицини невідкладних станів Новоушицької підстанції Кам’янець-Подільської  станції  екстреної медичної  допомоги, та Віталій Килимник, водій автотранспортних засобів бригад ЕМД Хмельницької станції екстреної медичної допомоги.

“Дякую нашим шановним медикам, які сьогодні гідно представляють Хмельниччину, рятуючи життя пацієнтів не лише у закладах охорони здоров`я, а й на передовій. Завдяки ваші самовідданості 15 наших мужніх захисників тепер перебувають у безпеці та отримують якісне лікування. Дякую за кожне врятоване життя! Для всієї України, ви -янголи в білих халатах, які дають надію на щасливе майбутнє“,- зазначила Віолета Лабазюк.

Чоловіки ж зізналися, що тоді рішення рятувати людей із небезпеки було прийнято за секунди. Протягом усієї нелегкої дороги думали, що чекає по ту сторону барикад, однак бажання допомогти нашим бійцям перевищило всі страхи.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *