7461

Продала дітям алкоголь: у магазин на Кам`янеччині навідались поліцейські

Продавчиню одного із торговельних закладів Кам’янець-Подільського району чекає адміністративна відповідальність за порушення вимог ст. 15-3 Закону України “Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв, тютюнових виробів, рідин, що використовуються в електронних сигаретах, та пального”.

Як повідомили в ювенальній превенції Кам’янець-Подільського райуправління поліції, біля продуктового магазину правоохоронці помітили двох неповнолітніх, які мали при собі пляшку алкогольного напою.

“На запитання, де придбали цей напій, діти вказали на магазин, біля якого перебували, та запевнили, що документи касир перевірив і продав алкоголь одній із неповнолітніх”, – йдеться в повідомленні.

Відносно продавця оформили адміністративні матеріали за ч. 2 ст. 156 КУпАП, яка передбачає накладення штрафу від чотирьохсот до восьмисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Тепер рішення про відповідальність прийматиме адмінкомісія за місцем проживання порушниці.

Нагадаємо, на Хмельниччині до закінчення воєнного стану в країні дозволили продавати алкоголь у торговельній мережі з 10.00 до 17.00, а в закладах ресторанного господарства – з 10.00 до 21:00.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *