7379

За підозрою в пограбуванні 61-річного хмельничанина затримано уродженця Миколаєва

Хмельницькі правоохоронці затримали 38-річного уродженця Миколаєва та повідомили йому про підозру у вчиненні грабежу в умовах воєнного стану.

Як інформують в Окружній прокуратурі міста Хмельницького, 5 липня зловмисник після розпивання алкогольних напоїв із малознайомими чоловіками вирішив незаконно “підзаробити”. Він відвів у сторону 61-річного хмельничанина та наніс йому удар в голову, від якого той упав на землю.

“Грабіжник відкрито забрав у потерпілого сумку із грошовими коштами, мобільний телефон та зірвав зі шиї золотий ланцюжок із хрестиком. Всього відібрав майна на більше 10 000 гривень”, – зазначили в установі.

Додали, що затриманий раніше притягувався до кримінальної відповідальності та провів у місцях позбавлення волі понад 14 років. Наразі за процесуального керівництва прокуратури слідчі Хмельницького райуправління поліції повідомили йому про підозру у відкритому викраденні чужого майна (грабіж), поєднаного з насильством, вчиненого в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 186 КК України). Вирішується питання про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *