7131

На Хмельниччині приїжджі викрали в юнака понад 8 000 гривень

Для вчинення крадіжки “гастролери” на Хмельниччині використали відому злочинну схему. І поки хлопець доводив свою добропорядність, сам став жертвою злодіїв.

Як повідомляють в Хмельницькому райуправлінні поліції, подія сталася вчора, 17 серпня, близько 15 години в центрі міста Старокостянтинів. До 18-річного хлопця підійшов невідомий чоловік, показав на гроші і запитав, чи це не він їх загубив. Тут же підійшов інший чоловік і сказав, що гроші належать йому і, передивившись купюри, зазначив, що там не вся сума.

“Тоді зловмисник почав наполягати, аби юнак показав йому вміст своєї сумки. А під час метушні з сумкою та грошима зловмисники непомітно для хлопця заволоділи його коштами в сумі понад 8 000 гривень і зникли у невідомому напрямку”, – йдеться в повідомленні.

Потерпілий звернувся в поліцію і того ж дня поліцейські знайшли зловмисників у місті Хмельницький.

“Ними виявилися жителі Кіровоградської області. Щодо одного з них уже відкрите кримінальне провадження за такий же злочин. Їх затримано”, – зазначають в РУП.

Старокостянтинівські слідчі розпочали досудове розслідування за ч. 4 ст. 185 (крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану) КК України, яка передбачає позбавлення волі від п’яти до восьми років.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *