14194

Колишній охоронець Мераї Кері звинувачує співачку в сексуальних домаганнях

Екс-охоронець Мераї Кері Майкл Анеллі звинуватив співачку в сексуальних домаганнях, заявивши, що та навмисно з’являлася перед ним у розхристаному прозорому пеньюарі та ображала, називаючи нацистом, інформує 1NEWS з посиланням на Еспресо.

Адвокат Анеллі пояснив, що позов вже підготовлений, однак в суд поки не подано, оскільки сторони ведуть переговори про досудове врегулювання конфлікту.

Серед звинувачень значаться несплата послуг охоронної компанії, якій співачка заборгувала понад $221 тис, а також образи охоронців, в тому числі самого Анеллі, якого співачка, за його словами, принижувала, називаючи нацистом, ку-клукс-кланівцем і скінхедом.

У чернетці позову згадуються і сексуальні домагання Кері до Анеллі. Охоронець, зокрема, стверджує, що співачка навмисно здійснювала «сексуальні дії так, щоб він це бачив». Як приклад поганого поводження Кері наводиться історія, що сталася під час поїздки на мексиканський курорт Кабо-Сан-Лукас.

За словами Анеллі, співачка попросила його піднятися до неї в номер, щоб перенести якийсь багаж, і зустріла в розхристаному прозорому пеньюарі. Охоронець стверджує, що спробував тут же покинути номер, але Кері наполягла, щоб він залишився і все-таки пересунув валізи. Після цього Анеллі, за його словами, вийшов з номера і фізичного контакту у нього зі співачкою не було.

Представники Кері підтвердили факт переговорів з юристами Анеллі, заявивши, що співачка готова була виплатити йому певну суму, але розмір не задовольнив позивача. Про звинувачення в сексуальних домаганнях юристам Кері, за їхніми словами, нічого не відомо.

 

 

 

 

Тегидомагання кері охоронець




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *