14180

НАЗК відправило у суд протокол на Ситника

Національне агентство з питань запобігання корупції вирішило направити до суду протокол про адміністративне порушення, вчинене директором Національного антикорупційного бюро Артемом Ситником, інформує 1NEWS з посиланням на Укрінформ.

Як поінформувала на засіданні Уповноважена особа НАЗК, яка складала протокол, директор НАБУ  Ситник не виконав законних вимог Нацагентства.

Зокрема, представник НАЗК зазначив, що 7 липня до Нацагентства надійшло повідомлення про недотримання окремими посадовцями НАБУ вимог законодавства щодо запобігання конфлікту інтересів. З метою перевірки повідомлення Нацагентство 18 вересня направило до НАБУ відповідний запит, однак отримало відмову в наданні такої інформації за підписом Ситника. НАЗК направило повторний запит, відповідь на який отримало лише 3 листопада, і, як зазначив представник Нацагентства, не у повному обсязі.

У відповідь на запитання членів НАЗК, Уповноважена особа зазначила, що запитувана інформація не належала до інформації з обмеженим доступом, а стосувалася організаційно-розпорядчих документів НАБУ. «Запитувалися реєстраційно-контрольні картки, відповідні положення структурних підрозділів, посадові інструкції, резолюції керівництва, які накладалися на той чи інший документ», — уточнив представник НАЗК.

 

ТегиНАЗК Протокол Ситник




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *