14179

В iPhone X виявлені проблеми з динаміками

Користувачі iPhone X поскаржилися на нову проблему зі смартфоном. Цього разу власники гаджета вказали на проблеми з динаміком, інформує 1NEWS з посиланням на Інтерфакс-Україна.

За даними видання, про проблему повідомили кілька власників iPhone X. Проблема з динаміком виникає під час включення звуку на повну потужність або при спілкуванні по гучному зв’язку. За словами користувачів, динамік смартфона при цьому видає різкий тріск. Один з власників апарату стверджує, що для появи тріскотіння досить включити гучність на 50%.

Інший користувач повідомив, що через цей дефект сервісний центр Apple виконав гарантійну заміну проданого йому смартфона, однак проблему це не вирішило. Видання вказує, що це може бути пов’язано з проблемами в програмному забезпеченні iPhone X. Раніше схожа проблема виникала під час використання iPhone 8, і її  було вирішено випуском програмного оновлення.

Продажі нового флагманського смартфона Apple почалися 3 листопада. В Україні вартість iPhone X починається від  40 799 грн. за модель з пам’яттю 64 Гб.

Незабаром після виходу iPhone X був виявлений ряд дефектів. Так, компанія Apple попередила про проблему з вигоранням дисплеїв при їх використанні на максимальній яскравості. Це може призводити до спотворень в зображенні. Пізніше виробник визнав, що на сильному холоді починаються проблеми з роботою сенсорного блоку. Вирішити їх в Apple пообіцяли регулярно оновлюючи його програмне забезпечення.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *