14164

Колишній співробітниці НАЗК надали держохорону

Колишньому керівнику Департаменту фінансового контролю моніторингу способу життя Національного агентства з питань запобігання корупції Ганні Соломатіній надали охорону після того, як вона звернулася з відповідною заявою до Національного антикорупційного бюро України, інформує 1NEWS з посиланням на УНН.

“Я написала заяву в НАБУ (Національне антикорупційне бюро), щоб мені надали охорону. Це не одна людина, це 5 людей, які мене сьогодні охороняють”, — сказала Соломатіна.

Вона додала, що боїться за своє життя і не хоче, щоб на неї якимось чином тиснули.

Водночас Соломатіна зазначила, що поки що погроз на її адресу не було.

Нагадаємо, колишній керівник Департаменту фінансового контролю та моніторингу способу життя Національного агентства з питань запобігання корупції Ганна Соломатіна повідомила, що е-декларування використовується для покривання чиновників, лояльних до влади, “розправи над неугодними”, та з метою особистого збагачення голови та членів агентства, а результати перевірок фальсифікуються відповідно до потреб керівництва установи.

У НАЗК заявили, що судутимуться з екс-співробітницею за звинувачення у корупції.

Як повідомлялося, Національне антикорупційне бюро України розслідує кримінальне провадження за фактом можливого отримання службовцями Національного агентства з питань запобігання корупції, службовцями інших органів влади у складі організованої групи хабарів в особливо великих розмірах.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *