14133

Бойовик «ЛНР» зізнався в обстрілах жилих кварталів Луганська

Бойовики з територій Луганської області зізналися в обстрілі житлових кварталів окупованих ними ж міст, інформує 1NEWS з посиланням на ТСН.

Бойовик батальйону “Зоря” зізнався в обстрілі Луганська. Віталій Воротилін, який раніше воював в батальйоні “Зоря” під командуванням колишнього ватажка “ЛНР” Ігоря Плотницького, тепер дає свідчення своїм же колишнім подільникам в зв’язку розбірками з приводу його колишнього командира.

Як відомо, Плотницкий недавно втік до Росії, програвши в розбірках з іншим лідером терористів – так званим “міністром внутрішніх справ” Корнетом. У цьому конфлікті в Москві підтримали саме Корнета. А Плотницького, схоже, вирішили оголосити агентом українських спецслужб.

Саме цим бойовик з його батальйону пояснює обстріли луганських будинків. Робити це без відома Плотницького бойовики “Зорі” ні в якому разі не стали б, каже Воротилін.

Відео його допиту виклали самі луганські бойовики з так званого “міністерства безпеки ЛНР”. Затримуючи бойовиків з батальйону Плотницького, вони намагаються довести, що в Луганську нібито діяла українська диверсійна група.

«Добровецький з позивним “Тринадцятий” командував мінометним розрахунком в роті. Протягом всього часу він неодноразово залишав наші позиції, кудись їздив. Я потім пізніше дізнавався, що відбуваються обстріли шкіл, базару, лікарні. Звичайно, він сам не міг кудись виїхати. Це все без відома керівництва не відбувалося», – пояснив Воротилін.

 

 

 

Тегибойовик ЛНР Луганск




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *