14133

Саакашвілі заявляє, що його «нейтралізують» протягом 2-3 днів

Екс-голова Одеської ОДА, колишній президент Грузії Михайло Саакашвілі заявив, що стало відомо про підготовку його арешту протягом 2-3 днів. Про це він заявив на брифінгу сьогодні.

Михайло Саакашвілі

«Президент Порошенко остаточно перетнув червону лінію і надав наказ мене арештувати за спробу державного перевороту в Україні», – зазначив Саакашвілі.

За його словами, цей наказ Порошенко дав Генеральному прокурору Юрію Луценку та СБУ.

«Вона протягом 2-3 днів до маршу 3 грудня (на цю дату запланований захід прихильників Саакашвілі, який вона називають «народний імпічмент президента – ред. 1News) вони повинні виконати план щодо мого арешту, ізоляції та нейтралізації. Це робиться для того, щоб вбити мирний протест», — наголосив екс-голова Одеської ОДА.

За словами Саакашвілі йому на 100% відомо, що відповідне доручення було дане заступнику голови департаменту СБУ, «підручному» народного депутата Ігоря Кононенка, пану Коваленку.

«Вони 2 дні тому запросили зразки мого голосу з наміром фальсифікувати аудіозаписи з моїми розмовами. В день мого арешту це буде опубліковано», — додав він.

Громадян, які мають намір брати участь в акції протесту 3 грудня, Саакашвілі закликав блокувати державні установи: облдержадміністрації, СБУ та ГПУ.

Тегиакції протесту арешт Порошенко Саакашвили




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *