14116

Екс-командиру батальйону «Донбас» змінено запобіжний захід

Маріупольський апеляційний суд змінив запобіжний захід екс-командиру батальйону «Донбас» Анатолію Виногродському (позивний Гал) з утримання під вартою на домашній арешт, повідомив народний депутат із фракції «Самопоміч» Семен Семенченко, інформує 1NEWS з посиланням на Інтерфакс-Україна.

«Маріупольський апеляційний суд змінив запобіжний захід підполковнику Анатолію Виногродському (Гал) з утримання під вартою на домашній арешт. Спасибі всім, хто приїхав підтримати нашого соратника», — написав С.Семенченко на своїй сторінці в соцмережі Facebook у понеділок.

Він також зазначив, що вже йде суд з обрання запобіжного заходу добровольцю батальйону ОУН Леоніду Литвиненку (позивний Бек).

Як повідомлялося, 26 листопада прес-служба партії «Самопоміч» повідомила, що в різних містах України були викрадені двоє активістів: Леонід Литвиненко, якого затримали в Новоград-Волинському Житомирської області, де він з соратниками блокував контрабанду російського палива в Україну, і Анатолія Виногродського , якого затримали у справі про напад на охоронця в Кіровоградській області.

У свою чергу, правоохоронці повідомили про затримання одного з колишніх керівників батальйону «Донбас» (йдеться про А.Виногродського) та його соратника за напад на охоронця одного з приватних сільськогосподарських підприємств в Кіровоградській області в липні.

 

 

Тегибатальйон Донбас командир суд




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *