14109

Режисеру фільму «Кіборги» вручили державну нагороду України

Президент Петро Порошенко вручив орден «За заслуги» ІІІ ступеня режисеру фільму «Кіборги» Ахтему Сеітаблаєву, інформує 1NEWS з посиланням на Еспресо.

На прем’єрі фільму «Кіборги» глава держави подякував творчому колективу, який створював фільм, та привітав присутніх із Днем Збройних сил. Порошенко також вручив орден «За заслуги» ІІІ ступеня режисеру-постановнику фільму «Кіборги» Ахтему Сеітаблаєву.

Президент також підкреслив, що «поява цього фільму пов’язана з відродженням українського кінематографа» та наголосив на важливості зростання популярності українського кіно.

Він подякував українським митцям за ті теми, які вони обирають.

«Не жовті, не бульварні, хоча, напевно вони могли бути більш касовими. А – патріотичне виховання. Я, безумовно, хотів би подякувати за це і Ахтему, і всім, хто до цього долучився», — сказав він.

Порошенко нагадав про нещодавню зустріч з кіновиробниками, під час якої він підписав новий закон, що дає додаткові стимули, можливості для виробництва українського кіно.

«Я переконаний, що цей процес буде обов’язково розвиватись», — додав він.

В свою чергу, режисер Сеітаблаєв сказав, що те, що «ми маємо можливість кожного ранку просинатися, бачити своїх дітей, пити каву, обіймати батьків, це все завдяки українським захисникам».

Тегикіборги нагорода режисер




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *