14096

Українським чиновникам можуть заборонити провадити бізнес у Росії

В Україні має бути ухвалено закон, що забороняє політикам, чиновникам та їхнім сім’ям володіти майном та провадити бізнес на території країни-агресора, зокрема РФ, та окупованих територіях, заявляє голова Соціалістичної партії України Ілля Кива, інформує 1NEWS з посиланням на Інтерфакс-Україна.

«Я вимагаю ухвалення законопроекту про заборону ведення бізнесу політиками, чиновникам та членам їхніх сімей на території противника. Якщо ти чиновник, якщо ти народний депутат або президент і в тебе є бізнес у Росії — склади мандат, склади з себе повноваження і піди з державної служби! Не послабляй країну», — написав І.Кива на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

За його словами, ця ідея об’єднає Україну та політичні сили в ній, а також зможе відстояти інтереси України на тлі російської агресії. «Я впевнений — ця ідея об’єднає країну — правих і лівих, червоних і білих, усіх, хто готовий обстоювати інтереси України. Моє завдання на 2018 рік — очистити тил, а отже, зміцнити фронт й здобути перемогу!», — додав І.Кива.

Він також закликав усіх патріотично налаштованих громадян виявляти факти ведення бізнесу з агресором і на окупованих територіях, і за межами України. «Закликаю всіх патріотів докласти максимум зусиль для виявлення та блокування бізнесу українських чиновників та їхніх родичів у РФ та на окупованих територіях. Вони заробляють на торгівлі з ворогом і наповнюють їхній бюджет, а ворог за ці гроші вбиває наших дітей!», — резюмував І.Кива.

ТегиКива чиновники бізнес




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *