14094

У галереї «Лавра» художники будуть показувати свої роботи у 3-D форматі

У великому залі Київської галереї мистецтв «Лавра» з’явилась перша панорамна відеопроекція, де художники зможуть показувати свої роботи у 3-D форматі, інформує 1NEWS з посиланням на Укрінформ.

«Зроблено перший крок до створення медіа-галереї — у великому залі «Лаври» з’явилася панорамна проекція на стіну розміром у 5280 х 800, 15 000 (3000 х 5) люменів. А це означає, що відтепер усі художники, які працюють в напрямку digital art, зможуть демонструвати свої роботи, наприклад, картини, що оживають, тут. Це — перший крок до створення цифрової галереї, з проекційними стінами, стелею та підлогою», — ідеться в повідомленні.

Як уточнила директор галереї «Лавра» Тетяна Миронова, панорамна проекція дозволяє відтворювати великі інсталяції, перформанси з цілим набором візуальних ефектів.

Напрямок digital art – цифрове мистецтво, засноване на використанні інформаційних технологій — останнім часом особливо популярний. Під час проведення різних подій проекція дозволяє глядачеві повністю зануритися в атмосферу заходу. В результаті ефект від перегляду набагато яскравіший.

Тегигалерея Лавра художники




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *