14064

Вбивство Ноздровської: підозрюваний розповів про деталі злочину

Ймовірний підозрюваний у справі про вбивство правозахисниці Ірини Ноздровської Юрій Россошанський розповів, що призвело до скоєння ним злочину, інформує 1NEWS з посиланням на Укрінформ.

Як повідомляють джерелаINSIDER, деталі вбивства були встановлені у ході проведення слідчого експерименту та допиту підозрюваного.

Россошанський розповів, що діяв самотужки, та повідомив, що вбив Ноздровську внаслідок сварки з нею на зупинці громадського транспорту у селі Демидів.

«Під час допиту він сказав, що на зупинці відбулась сварка, після чого він достав ніж та завдав потерпілій ударів у шию. Після скоєння злочину він відтягнув її до річки, одежу на якій залишились каплі крові, спалив у себе вдома у пічці», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо: 8 січня правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві юриста Ірини Ноздровської. Однак у поліції поки не називають імені затриманого. При цьому, за даними джерел, підозрюваним у вбивстві Ірини Ноздровської є Юрій Россошанський – батько Дмитра Россошанського, який на смерть збив на автомобілі сестру Ірини Світлану Сапатинську.

Тіло Ірини Ноздровської знайшли на Київщині 1 січня 2018 року. Зникла ж правозахисниця 29 грудня, після того, як відбувся суд у справі загибелі її сестри. Саме Ноздровська домоглася, аби Дмитра Россошанського посадили на сім років.

 

 

 

 

 

Тегизлочин ноздровська підозрюваний




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *