14051

Суд продовжив термін арешту екс-директора сумнозвісного табору «Вікторія»

Приморський суд Одеси розглянув клопотання прокуратури про продовження запобіжного заходу стосовно директора дитячого табору «Вікторія» Петроса Саркісяна і залишив його під арештом ще на 60 діб. Про це повідомляє 1NEWS, посилаючись на РБК та УНН.

«Суддівська колегія ухвалила рішення залишити директора табору «Вікторія» Саркісяна під вартою терміном на 60 діб без права внесення застави», — йдеться в повідомленні.

Згідно виданню, на знак протесту Саркісян оголосив голодування. Зазначається, що продовження термінів арешту обумовлене необхідністю надання часу сторонам процесу для ознайомлення з матеріалами попереднього розслідування у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 270 КК України (порушення правил пожежної безпеки, що спричинило загибель людей), які налычують 85 томів.

Водночас триває розслідування у кримінальній справі щодо службової недбалості посадових осіб органів державної влади та місцевого самоврядування, в рамках якого слідчі прокуратури повідомили про підозру колишньому заступнику міського голови та посадовій особі ГУ ДСНС в Одеській області.

Зазначимо, в ніч на 16 вересня 2017 року сталася пожежа в дитячому таборі «Вікторія» в Одесі, у результаті якої загинули три дитини. 30 листопада Саркісян був заарештований без права застави.

Нагадаємо, слідство отримало результати пожежно-технічної експертизи згарища, яке залишилося від спального корпусу дитячого табору «Вікторія» в Одесі.

Тегивікторія пожежа в дитячому таборі трагедія в Одесі




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *