13989

На Харківщині пожежа забрала життя жінки і двох дітей

У суботу, 13 січня, о 20:12 у смт Нова Водолага Нововодолазького району Харківської області по вул. Комаровська, 6 в приватному житловому будинку виникла пожежа, внаслідок якої від отруєння продуктами горіння загинули 3 людини, з них 2 дитини (2012 р.). Про це повідомили у прес-службі ДСНС України, пише 1NEWS, посилаючись на Politeka.

У відомстві також повідомили, що о 23:07 підрозділами ДСНС пожежу було ліквідовано. Площа займання склала близько 50 м. кв

Причина пожежі встановлюється.

“Страшна біда трапилася на вулиці Комарівської в селищі Нова Водолага! Близько 19 вечора спалахнула пожежа в приватному будинку, для ліквідації прибули два підрозділи ДСНС Нова Водолага, після ліквідації в будинку виявили тіло жінки 1975 року народження і двох її дітей двійнят-хлопчика і дівчинки 2012 народження! На місці працюють експерти”, – повідомляють користувачі соцмереж.

Нагадаємо, як передавала Politeka, у португальському місті Віла-Нова-да-Ни в місцевому центрі відпочинку 13 січня сталося загоряння, в результаті якого загинуло вісім осіб.

Тегипожежа трагедія на Харківщині Харківська область




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *