13991

Студенти Одеси пробудуть на канікулах до 26-го лютого

У вищих навчальних закладах Одеси продовжили канікули до 26 лютого.

Основна причина таких тривалих канікул – економія на опаленні, пише 1NEWS, посилаючись на Politeka.

“Зимові канікули у відповідності до затвердженого травнем 2017 року графіку навчальних планів почалися 29 грудня і закінчаться 25 лютого. З 26 лютого заняття поновлюються”, – говорять в Одеському національному університеті ім. І.І. Мечникова. При цьому навчальні плани побудовані з урахуванням канікул і кількість лекцій і семінарів залишиться тією ж самою.

Практика тривалих зимових канікул була вперше застосована в 2011 і 2012 навчальних роках.

Те ж саме підтвердили і в Одеській юридичній академії, Одеській національній академії харчових технологій, Південноукраїнському національному педагогічному університеті ім. К. Д. Ушинського та інших вузах.

Нагадаємо, в Міністерстві охорони здоров’я заявили, що в Україні за підсумком 2017 року зафіксовано 4782 випадки захворювання на кір. При цьому, найбільше хворих зафіксовано в Івано-Франківській області – 1344, Одеській – тисячу двісті п’ятьдесят шість і Закарпатській – 637.

П’ятеро людей в Одеській області померли, з них – 3 дітей. Разом з тим представники МОЗ підкреслили, що спалахи кору виникають кожні 5-6 років. При цьому основна причина захворювання – відсутність вакцинації.

ТегиВНЗ канікули у ВНЗ кір Одеса




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *