13990

В Ужгороді водій, тікаючи від поліцейських, врізався в дерево

Учора, біля 23:00, ужгородські патрульні вирішили зупинити авто «Тойота» за порушення правил дорожнього руху на перехресті проспекту Свободи та вулиці Льва Толстого.

Проте водій вирішив зіграти у гру й не звертав увагу на проблискові маячки, звукові сигнали та неодноразові вимоги патрульних зупинитися, пише 1NEWS, посилаючись на Голос Карпат.

Чоловік тікав на власному авто піддаючи небезпеці інших, а коли полісмени намагалися його заблокувати він мало не здійснив наїзд на інспектора патрульної поліції та службовий автомобіль патрульних, – інформує Управління патрульної поліції Закарпатської області.

Уже на вулиці Заньковецької, після того як він врізався в дерево (добре, що все деревом закінчилося), патрульні затримали правопорушника. У нього помітили явні ознаки алкогольного сп’яніння. У підсумку на водія-втікача склали відповідні адміністративні матеріали – за керування у стані сп’яніння, за невиконання вимоги про зупинку та за порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів.

Тегидтп Ужгород




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *