13988

Бойовики «ДНР» збираються ввести зовнішнє управління у «Vodafone-Україна» в ОРДО

Ватажок окупованих районів Донецької області Олександр Захарченко заявив про можливість введення зовнішнього управління на території так званої «ДНР» щодо компанії «Vodafone-Україна», інформує 1NEWS з посиланням на ЕП.

За словами Захарченка, раніше «через диверсію» була припинена робота мобільного оператора на території окупованої території.

У прес-службі це назвали «інформаційною блокадою Києва».

Захарченко заявив, що при необхідності в так званій «ДНР» можуть ввести «зовнішнє управління» щодо Vodafone-Україна. І що «відповідні дії вже проводяться».

Раніше повідомлялося, що мобільний оператор Vodafone-Україна 11 січня, повністю перестав працювати у тимчасово окупованому Луганську і 12 січня в окупованих районах Донецька.

Пізніше в компанії «Vodafone-Україна» заявили, що не зможуть відновити зв’язокна окупованих територіях Луганської області, відключені в результаті обриву кабелю, якщо кабель обірваний на непідконтрольній Києву території.

За даними оператора, зараз більше третини обладнання «Vodafone-Україна» на непідконтрольній Україні території — у неробочому стані.

 

 

Тегиводафон Захарченко ОРДО




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *