13973

Тереза ​​Мей спростувала чутки щодо повторного Brexit-референдуму

Другого референдуму з питання виходу Сполученого Королівства з ЄС (Brexit) не буде. Про це повідомляє 1NEWS з посиланням на УНН та заяву прем’єр-міністерки Великої Британії Терези ​​Мей в опублікованому інтерв’ю німецькій газеті Bild.

“Ні, другого референдуму не буде, — повідомила британська лідерка. — Парламент надав право вибору британській громадськості, і вона прийняла своє рішення”. “Ми залишаємо ЄС, але не Європу, ми хочемо партнерства з Євросоюзом”, — підкреслила прем’єр.

За словами Мей, Сполучене Королівство не має наміру “руйнувати усі мости”. “У нас спільні інтереси і ми стоїмо перед спільними викликами”, — зазначила вона, зазначивши, що Сполучене Королівство готове виконати свої зобов’язання щодо забезпечення загальної безпеки.

“Ми не закриваємо двері, — продовжувала Мей. — Транскордонний потік товарів важливий для обох сторін”. “Ми хочемо домовитися про всеосяжну угоду щодо вільної торгівлі, а також про партнерство в сфері безпеки”, — підкреслила прем’єр-міністерка.

Торкаючись відносин з ФРН, Мей зазначила, що Лондон тісно співпрацює з Берліном у проблемі Ірану, в питанні ставлення до Росії і “тому, що відбувається в Україні”.

Нагадаємо, один з лідерів кампанії Brexit Найджел Фарадж в четвер заявив, що він обмірковує ідею проведення другого референдуму щодо членства Британії в Європейському Союзі, стверджуючи, що повторне голосування підтвердить перемогу “виходу” з ЄС і припинить дискусію.

ТегиBrexit Велика Британія референдум Тереза Мэй




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *