13894

У Черкаській області виявили нелегальне виробництво бензину

На Черкащині поліція викрила підпільне виробництво бензину.

Працівники обласного управління захисту економіки Нацполіції та прокуратури області вилучили продукції на 5,8 мільйона гривень.

Про це повідомляє 1NEWS з посиланням на прес-службу Нацполіції.

До оперативників надходила інформація, що на території області здійснюється підпільне виробництво паливо-мастильних матеріалів.

В межах провадження, працівники управління захисту економіки в Черкаській області Нацполіції та слідчі Черкаського відділу поліції встановили, що підпільне виробництво знаходиться на території нафтопереробного заводу, який на даний момент не має дозвільних документів на випуск продукції.

Щоб приховати свою протиправну діяльність використовували підроблені документи. А саме, відпускали паливо – мастильні матеріали низької якості під виглядом продукції, виробленої на сертифікованих нафтопереробних заводах як України, так і за її межами.

На момент проведення санкціонованих обшуків відбувався процес переробки сировини.

Працівники управління захисту економіки в Черкаській області Нацполіції, Черкаського відділу поліції та Черкаської місцевої прокуратури вилучили 150 тонн сировини та понад 250 тонн виготовленої продукції, за попередніми даними бензину.

Крім того, було вилучено документи та інші матеріали, які підтверджують здійснення на постійній основі з 2017 року підприємницької діяльності даним заводом.

Загальна вартість рідини становить 5,8 мільйона гривень.

Проводяться подальші процесуальні заходи для встановлення повного кола осіб, причетних до вчинення зазначеного кримінального правопорушення.

бензин виробництво черкаська область




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *