13894

У Хмельницькій області припинили діяльність наркоугруповання

Співробітники Служби безпеки України спільно з поліцією припинили діяльність організованого угруповання, учасники якого збували наркотики рослинного та синтетичного походження на території Хмельницької області.

Про це повідомляє 1NEWS з посиланням на прес-центр СБУ.

Правоохоронці встановили, що організатор наркобізнесу, мешканець обласного центру, скуповував «товар» у київських дилерів. Придбані наркотики він переправляв своїм спільникам у Хмельницьку область через поштові сервіси для збуту в регіоні.

Оперативники спецслужби задокументували декілька фактів реалізації наркотичних речовин. За попередніми висновками, оборот наркотиків перевищував 100 тисяч гривень на місяць.

Співробітники СБ України затримали організатора угруповання в пункті пропуску «Краковець». За оперативною інформацією, він мав намір виїхати до однієї з країн ЄС, щоб звідти дистанційно керувати нелегальним бізнесом.

Під час огляду у зловмисника вилучили амфетамін. У центрі Хмельницького правоохоронці затримали ще двох наркоділків. При проведенні обшуків у фігурантів справи вилучено близько одного кілограма амфетаміну, психотропні марки, 80 пігулок екстазі та майже півкілограма канабісу.

наркотики СБУ Хмельницька область




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *