13890

«Робот» Google буде відповідати в чатах замість користувачів

Компанія Google розробила систему, яка зможе автоматично відповідати у чатах замість користувачів, інформує 1NEWS з посиланням на Укрінформ.

Систему, названу Reply, створили в експериментальній лабораторії компанії Google Area 120. Передбачається, що Reply сполучатиметься з додатками Hangouts and Allo, WhatsApp, Facebook Messenger, Android Messages, Skype, Twitter direct messages and Slack.

Reply базується на технології штучного інтелекту. Система пропонуватиме варіанти відповідей, створені на основі шаблонів у Gmail і Allo. «Робот» аналізуватиме повідомлення, які отримують користувачі, та пропонуватиме варіанти відповідей на них «в один клік», враховуючи при цьому події, що були внесені в календар, та місцезнаходження. Наприклад, на запитання «Коли ви будете вдома?» Reply проаналізує дані геолокації та визначить, яким транспортом користувач зазвичай добирається додому та скільки часу йому для цього знадобиться, враховуючи затори.

Крім того, система скануватиме вхідні повідомлення навіть тоді, коли користувач буде в режимі офлайн, і сповіщатиме його друзів про те, що він не може відповісти відразу. Також Reply зможе інформувати про те, що користувач перебуває у відпустці, використовуючи відповідні дані у календарі.

 

 

 

 

користувачі робот чат




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *