13890

В Укрзалізниці визначають нову вартість квитків

«Укрзалізниця» підвищить ціни на квитки, зростання може сягнути 10%. Про це під час брифінгу повідомив міністр інфраструктури Володимир Омелян, інформує 1NEWS з посиланням на УНН.

“З 2014 року не було переіндексації цін на залізничні квитки. Без підвищення цін неможливо підвищити якість перевезень. „Укрзалізниця“ зараз розглядає питання щодо підвищення цін. Але я доручив спочатку підвищити якість перевезень, що дозволить обґрунтовано підвищити ціни. Буде це 10% чи якась інша цифра, стане відомо згодом”, — сказав В.Омелян.

Нагадаємо, що тарифи на пасажирські залізничні перевезення планується індексувати двічі впродовж року, щоразу на 10-12%.

«Ми плануємо і вже звернулися до Міністерства інфраструктури щодо індексації пасажирських тарифів у другому та в третьому або четвертому кварталі цього року», — поінформував керівник компанії.

За його словами, найімовірніше, це відбудеться наприкінці літа та вдруге — в кінці 2018 року.

Кравцов підкреслив, що наразі існує значний дисбаланс між цінами на квитки залізничного та автобусного транспорту. Це зумовлено тим, що тарифи на пасажирські перевезення Укрзалізниця не індексувала з 2014 року.

 

вартість Квитки Омелян




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *