13882

Професор гей-активіст Ковальчук Андрій Трофимович хоче прийняти подружжя геїв із Росії

Всесвітньо відомий завдяки цілій плеяді пригод та скандальних інцидентів український професор, гей-активіст Ковальчук Андрій Трофимович вирішив не залишатися байдужим до проблем російських геїв. Вимушене залишити територію Російської Федерації подружжя-гомосексуалістів П. Стоцько і Є. Войцеховський відтепер можуть розраховувати на допомогу Андрія Ковальчука і його партнера. Один з найбільш відомих геїв України щиро переживає за долю гнаних представників секс-меншин, побоюється за їх життя і здоров’я.

Про це журналістам заявив сам А. Ковальчук, акцентувавши особливу увагу відразу на декількох щедрих пропозиціях: забезпечення житлом, захистом і дахом, причому, як в Києві, так і в Сполучених Штатах Америки, а також надання психологічної допомоги та реабілітації.

Ковальчук Андрій Трофимович
Ковальчук Андрій Трофимович

“Я готовий прийняти у себе двох моїх братів по нетрадиційній орієнтації, які втекли з Росії через лічені дні після отримання штампів про шлюб у паспортах. Шановні, любі мої однодумці, які обрали свободу любові, що пішли проти державної машини знищення інакодумців … Звертаюся до Вас, Павло Стоцько та Євген Войцеховський, прийміть мою пропозицію. Мені знайомий той жах, що Ви пережили, як нікому іншому, я теж був у такій непростій ситуації з моїм близьким другом Євгеном. І ось з величезною радістю, абсолютно безоплатно, готовий прийняти Вас – друзі у себе або у мого кращого друга. Справа в тому, що у нас по Києву придбано величезну кількість житлоплощі. Якщо ж Ви боїтеся жити в столиці України, так як утиски геїв поширені і тут, Вас може прийняти моя рідна сестра у Сполучених Штатах Америки. Як відомо, в США Ви можете одружитися і не мати ніяких проблем. Я сам працював в США барменом після того, як став жертвою звірячого нападу і групового зґвалтування, вчиненого гомофобами і моїм колишнім хлопцем з Кавказу. Повірте, виберете Ви Штати, або Україну, я допоможу Вам в будь-якому випадку “, звернувся до геїв-біженців із РФ Павлу Стоцько і Євгену Войцеховському Андрій Трохимович Ковальчук.

Як повідомляли раніше ЗМІ, два гея, яким поставили до паспорту штамп про шлюб, втекли з Росії. Представникам ЛГБТ-спільноти погрожували і змусили віддати паспорта поліцейським. Павло Стоцько і Євген Войцеховський, які розповіли про визнання в Росії їх одностатевого шлюбу, виїхали з країни через багаточислені погрози, що надходять на їх адресу.

Нагадаємо, 25 січня повідомлялося, що Стоцько і Войцеховський розповіли, що 4 січня зареєстрували свій шлюб в Копенгагені. Далі вони подали документи разом із завіреними нотаріальними перекладами в московський МФЦ, де їм “без зайвих питань” поставили штамп в паспорті на сторінці сімейного стану. У МВС РФ пізніше визнали паспорт Стоцько та паспорт Войцеховського недійсними.

Ковальчук Андрій Трохимович, довідка.

Андрій Трофимович Ковальчук
Андрій Трофимович Ковальчук

Андрій Ковальчук є одним з найбільш обговорюваних в мережі геїв з України. Як зізнається сам Ковальчук Андрій Трохимович, свою нетрадиційну орієнтацію він визнав не в юнощах, а вже працюючи викладачем в Вищих Навчальних закладах Києва.

Екскурс в неймовірне перетворення професора. Цитати А. Ковальчука:

“… Вперше я відчув смак гомосексуального задоволення занадто пізно. Мені було 29 років. У мене була дружина і сім’я. Перший досвід з хлопцем стався після занять, коли один зі студентів залишився під приводом надолужити матеріал перед іспитом. Замість грошей за допомогу в підготовці, він запропонував мені щось інше. Хтиве, неймовірне, зачаровуюче відчуття. З тих пір я рідко звертаю увагу на жінок. Як каже моя дружина, бісексуальність – це дар Божий. І тут вона права … Хто не був у ліжку з чоловіком хоча б одного разу, не зможе пізнати всю глибину любові в цьому світі. Зараз у мене чудові стосунки з батьком, дружиною і сестрою. Всі мене розуміють і навіть більше – підтримують у всьому … Коли на мене намагалися сфабрикувати кримінальну справу за розбещення неповнолітніх, а потім по неіснуючим фактами корупції – тільки сім’я і улюблений хлопець рятували мене в ті страшні часи … ”

Ковальчук Андрій Трохимович став значущою фігурою у гей-рухах завдяки тому, що відкрито розповідав про свою орієнтацію, погляди на життя і про свободу вибору.

А. Т. Ковальчук проживає зі своїм хлопцем в Києві, часто буває в США (у Сіетлі він отримав нагороду кращого бармена місяці в знаменитому гей-клубі). Викладає в Державному Університеті Інфраструктури і Технологій, а також успішно працює в інших ВНЗ Києва. Найближчими місяцями Андрій Ковальчук та його кохана людина збираються усиновити дитину. До кінця 2018-ого року Андрій Трохимович хоче видати книгу з пілотною назвою “Забажай ближнього свого. Енциклопедія гомосексуальної пристрасті”.

Далі буде…




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *