13872

На Житомирщині командування військової частини розпродавало пальне по селах

Співробітники Служби безпеки України спільно з військовою прокуратурою викрили командування однієї з військових частин Житомирщини на розкраданні паливно-мастильних матеріалів, інформує 1NEWS з посиланням на Укрінформ.

«СБУ викрила командування військової частини Житомирщини на розкраданні пального. … Оперативники спецслужби встановили, що четверо зловмисників з серпня минулого року підробляли документи на списання пального, нібито використаного військовою технікою під час виконання бойових завдань у районі проведення АТО та тренувань на навчальних полігонах. «Списане» пальне військові вивозили за межі частини у 200-літрових бочках та реалізовували фермерам та приватним особам з Житомирській та Вінницькій областях», — йдеться в повідомленні.

Зазначається, що співробітники СБУ задокументували продаж п’ятдесяти тонн пального у середньому по двадцять гривень за літр.

Затримані два фігуранти справи під час спроби продажу чотирьох тонн пального.

Під час обшуків, проведених на Житомирщині, Вінниччині та за місцем дислокації підрозділів військових частин, співробітники СБУ вилучили документи та чорнові записи, які підтверджують незаконне списання та реалізацію паливно-мастильних матеріалів.

Триває досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч. 3 ст. 410 Кримінального кодексу України.

командування пальне СБУ




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *