13873

Пірати викрали копії фільму «Кіборги» й почали незаконне поширення

Команда фільму «Кіборги» заявляє про викрадення й незаконне поширення піратами копії стрічки, інформує 1NEWS з посиланням на Радіо Свобода.

«Ми вважаємо неприпустимим жодне нелегальне копіювання та розповсюдження інтелектуальної власності навіть з патріотичною метою. Кошти, які ми зібрали за показ фільму, підуть на сплату податків, щоб підтримати наших хлопців на передку, а також у Фонд «Повернись живим» на підтримку сімей загиблих кіборгів», – вказала команда фільму ввечері 20 лютого й додала, що «всі версії, які розповсюджують зараз в інтернеті, є незаконною піратською копією фільму».

Автори «Кіборгів» нагадують, що за порушення авторського права, підтримку та поширення піратських копій винуватці можуть зазнати покарання за статтями 176 і 177 Кримінального кодексу України.

7 грудня 2017 року фільм «Кіборги» вийшов у прокат. Стрічка «Кіборги» про захисників Донецького аеропорту є художньою, але знімалася за мотивами реальних подій. Зйомки проводили в Києві та на Чернігівщині. Загальний бюджет становить майже 48 мільйонів гривень.

Державне агентство України з питань кіно повідомило 11 грудня 2017 року, що за перші вихідні український фільм «Кіборги» подивилися понад 106 тисяч глядачів.

Нагадаємо, 6 грудня у столичному кінотеатрі «Україна» відбулась прем’єра фільму «Кіборги».

Стрічка демонструє один з найгероїчніших епізодів війни на Сході України – бої за Донецький аеропорт.

На прем’єру завітали Президент України Петро Порошенко, міністри, народні депутати та політичні діячі.

 

 

 

викрали кіборги пірати




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *