13870

До довічного ув’язнення засудили киянина за вбивство громадянки США

Суд засудив до довічного позбавлення волі 37-річного чоловіка, який убив громадянку США, а її матері завдав тяжких тілесних ушкоджень, інформує 1NEWS з посиланням на Інтерфакс-Україна.

«Так, у червні 2017 року чоловік під вигаданим приводом зайшов до сусідки. В коридорі він без будь-яких причин раптово вдарив 66-річну жінку в обличчя. Після чого, діставши з сумки ніж, почав завдавати жінці хаотичних ударів. Дочка потерпілої, 43-річна громадянка США, яка в той момент перебувала в квартирі, намагалася зупинити зловмисника. Однак також зазнала ножових поранень, які виявилися несумісними з життям», — нагадали в столичній прокуратурі обставини скоєного злочину.

У відомстві зазначають, що, згідно з результатами судово-медичних експертиз, жінка похилого віку отримала 16 ножових поранень у шию, груди, живіт і плечі, її дочка — 8 поранень, зокрема в грудну клітку та живіт із пошкодженням внутрішніх органів.

«Сторона обвинувачення в судовому засіданні повністю довела провину чоловіка в інкримінованих йому злочинах. За результатами судового розгляду колегія суддів 20.02.2018 ухвалила обвинувальний вирок, за яким киянина визнано винним за п. 1, 7 ч. 2 ст. 115 КК України й засуджено до довічного позбавлення волі. Запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до початку дії вироку суд залишив без змін», — поінформували в прокуратурі.

вбивство громадянка киянин




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *