13811

Учень школи скоїв подвійне вбивство

У Павлограді поліція затримала 11-класника, який скоїв подвійне вбивство. Жертвами хлопця стали сусіди — 30-річний батько та 4-річний хлопчик. Мати — 35-річна вагітна жінка отримала численні ножові поранення та була доставлена до лікарні, інформує 1NEWS з посиланням на Укрінформ.

«Встановлено, що 10 березня приблизно о 23:20 18-річний хлопець прийшов до будинку сусідів, де завдав численні ножові поранення чоловіку, жінці та їх малолітній дитині. Після розправи над родиною хлопець втік з місця скоєння злочину. За лічені години правоохоронці встановили його особу та затримали», — йдеться в повідомленні.

Виявилося, хлопець звернувся за медичною допомогою до найближчої лікарні з пораненням, яке отримав, розбиваючи вікно в будинку своїх жертв.

З місця події поліцейські вилучили знаряддя злочину – ніж кустарного виробництва. Зараз правоохоронці встановлюють всі обставини злочину та мотив.

Відомості про злочин внесено до ЄРДР з правовою кваліфікацією за п. 1, п. 2 ч. 2 ст. 115 КК України. Вирішується питання про обрання хлопцю міри запобіжного заходу. Слідчі дії тривають.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

вбивство єрдр хлопець




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *