13790

У Рівному спіймали іноземців-грабіжників

Під час патрулювання Рівного поліцейські зупинили автомобіль «Hyundai Coupe». У салоні авто перебувало троє чоловіків, які пояснили, що шукають дорогу до Луцька. У пасажира автомобіля не було жодних документів, які б підтвердили легальність перебування на території України.

Про це повідомляє 1NEWS з посиланням на прес-службу Нацполіції.

Тому правоохоронці запропонували їм проїхати до відділу поліції для встановлення особи.

Оперативники виявили в сумці чоловіків майже 50 відмичок, викруток і кілька мобільних телефонів.

Під час перевірки працівники карного розшуку встановили, що усі троє: 48-річний житель Хмельницької області, та двоє іноземців 44 та 43 років, раніше судимі за вчинення крадіжок з проникненням. Наймолодший із них до того ж не мав відповідних документів на право перебування в Україні. А у 2002 році органи міграційної служби вже видворяли його з території України. Крім того, відповідно до ухвали Луцького районного суду чоловік перебуває під домашнім арештом за вчинення крадіжки.

Нелегала доставили до міграційної служби для складання протоколу за статею 203 (Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Наразі оперативники перевіряють цих осіб на причетність до крадіжок на території Рівненської області.

грабіжники крадіжки Рівне




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *