13786

У Херсоні на території сауни виявили будинок розпусти

В Херсоні працівники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми обласного главку поліції виявили місце розпусти, яким керували три жінки. В сауні вони зводили повій з клієнтами. На звідниць працювали приблизно 30 жінок віком від 18 до 40 років.

Про це повідомляє 1NEWS з посиланням на прес-службу Нацполіції.

Протиправну діяльність звідниць та їх «підопічних» оперативники задокументували в сауні. Поліцейські провели там санкціонований обшук, вилучили гроші, записи з даними дівчат та іншою інформацією.

Попередньо встановлено, що за годину «роботи» однієї повії звідниці отримували 25%. Працювали за наступною схемою. Спочатку від клієнта надходило повідомлення про бажання зустрічі з дівчиною з описом необхідних йому параметрів. Потім звідниці телефонували дівчатам і домовлялися про час зустрічі. За день на «роботу» викликалося від 3 до 7 повій. В сауні відбувався розрахунок за послуги дівчат, там же їх «роботодавиці» отримували свої відсотки.

Як повідомив начальник відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми Головного управління Національної поліції в Херсонській областіті Олег Шанько, одна з жінок затримана в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщена в ізолятор тимчасового тримання.

повії розпуста сауна херсон




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *