13758

З карткою киянина у спеціалізованих кіосках можна придбати хліб зі знижкою

У столиці стало більше хліба масового вжитку, інформує 1NEWS з посиланням на прес-службу мерії.

Принаймні  під час інспекції одного зі спеціалізованих кіосків, що розтшований поблизу станції метро «Святошин», заступник голови КМДА Дмитро Давтян зазначив, що такі торгові точки забезпечені хлібобулочною продукцією краще, ніж раніше.

Втім, питання не знімається з контролю, оскільки є пріоритеттим.

– Ми отримуємо чимало скарг від містян про те, що хліба завозиться недостатньо, що він розкуповується буквально за кілька годин після завезення, – розповідає заступник голови КМДА Дмитро Давтян. – Свіжий хліб завозиться щодня, і купувати його за зниженою ціною можуть громадяни, що мають картку киянина. Для решти покупців діє звичайна роздрібна ціна»

За його словами, спеціалісти Департаменту промисловості та розвитку підприємництва щотижня проводить рейди у всіх районах столиці через скарги, рейди проводяться системно та без попередження.

Дмитро Давтян наголосив, що це питання триматимуть на контролі, оскільки воно стосується, передусім, соціально незахищених громадян. І нагадав, що інвестор має виконувати взяті на себе зобов’язання, щоб кияни та гості міста мали можливість купувати продукт першої необхідності за найнижчими у країні цінами.

Він зазначив, що інвестори звітують про виготовлення та доставку хліба, однак іноді цифри у їхніх звітах відрізняються від отриманих у спеціалістів профільного Департаменту.

– Часто виникають ситуації, коли вже у другій половині дня хліба недостатньо або взагалі немає. Тому наше завдання – зробити так, щоб він був постійно у наявності, – підсумував заступник голови КМДА.

Нагадаємо, столична мерія надала учасникам АТО 15 муніципальних пільг.

 

 

 

знижка картка кіоск хліб




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *