13670

Киянка продавала на Кіпр дівчат в секс-рабство

25-річна підозрювана, перебуваючи у злочинній змові з іноземцями, вербувала, а потім переправляла через Державний кордон України молодих дівчат для надання різноманітних сексуальних послуг. Успішну спецоперацію по викриттю та затриманню зловмисниці провели оперативники обласного Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми.

Про це повідомляє 1NEWS з посиланням на прес-службу Нацполіції.

Жертвами торгівлі людьми ставали дівчата, які перебували в уразливому стані та скрутному матеріальному становищі. Після вербування, зловмисниця цілодобово контролювала дівчат, допомагала зібрати необхідні документи та купувала квитки для виїзду за кордон. Для уникнення проблем під час перетину Державного кордону для дівчат проводився детальний інструктаж стосовно мети поїздки до Республіки Кіпр.

Начальник обласного Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми Андрій Ткач розповів, що на Кіпрі дівчата потрапляли в нелюдські умови життя, до них застосовувалось фізичне та моральне насильство, встановлювались шалені штрафи, які поступово втягували в боргову кабалу та унеможливлювали повернення жертв на Україну.

дівчата Киянка Кіпр рабство секс




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *