13557

У Харкові під виглядом еротичного масажу надавали сексуальні послуги

У Харкові поліція викрила бордель та затримала організаторів нелегального бізнесу, – повідомляє 1NEWS. Під виглядом еротичного масажу дівчата надавали клієнтам послуги сексуального характеру. Налагодили незаконний бізнес 29-річна жінка разом зі своїм співмешканцем, а також 26 та 19-річні дівчата – «адміністратори».

Задокументували факти протиправної діяльності працівники Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми та слідчого управління ГУНП в Харківській області.

Під час розслідування кримінального провадження, відкритого за ч. 2 ст. 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України поліцейські встановили, що зловмисниця організувала роботу мереж масажних салонів у приміщеннях орендованих приватних квартир. Жінка особисто підбирала дівчат, які за грошову винагороду надавали клієнтам послуги сексуального характеру під виглядом еротичного масажу та отримувала 50% від кожного «заробітку». Крім того, вона сплачувала оренду квартир.

В злочинну діяльність злодійка втягнула 34-річного співмешканця. До «обов’язків» чоловіка входило розміщення оголошення в мережі Інтернет про надання послуг сексуального характеру під видом еротичного масажу й забезпечення роботи салонів господарськими та іншими засобами.

Також до злочинного угруповання входили 2 дівчини, які виконували роль адміністраторів місць розпусти. Вони приймали телефонні дзвінки від клієнтів, повідомляли вартість та умови надання послуг сексуального характеру, здійснювали розрахунок грошових коштів та вели облік отриманих незаконних прибутків.

Під час проведення обшуків вилучено речові докази – гроші, отримані від клієнтів за послуги, мобільні телефони, журнал обліку, інтимні товари.

Відносно затриманої жінки та її співмешканця обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою з можливістю внести заставу у розмірі 140 960 гривень. Відносно 26-річного «адміністратора» обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. На даний час вирішується питання щодо повідомлення про підозру та обрання запобіжного заходу відносно 19-річної учасниці злочину.

Джерело: прес-служба Нацполіції

бордель дівчата масаж послуги секс сутенери Харків




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *