13591

Країни-члени G7 запустять систему захисту від пропаганди

Країни-члени G7 вирішили розробити систему захисту від пропаганди. Це рішення було прийнято на саміті в Канаді, передає 1NEWS, посилаючись на РБК-Україна.

“Механізм швидкого реагування” (Rapid Response Mechanism) дозволить швидко і скоординовано відповісти на маніпуляції з виборами, пропаганду, а також інші “неприпустимі дії” і спроби дестабілізації, що виходять від “таких країн, як Росія”, – пише видання.

Система захисту допоможе аналізувати дані про інформаційні атаки, а також дасть можливість країнам обмінюватися між собою інформацією про подібні інциденти. “Передбачається, що “в ідеальному випадку” на атаку має бути скоординована реакція, яка може виражатися у вигляді відповідної кампанії або санкцій”, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, китайські хакери викрали дані у ВМС США. Згідно інформації, отриманої з урядових джерел видання, китайські хакери зламали комп’ютерну мережу підрядника ВМС США і викрали дані про розробку ультразвукових протикорабельних ракет, які до 2020 року повинні з’явитися на підводних човнах США.

G7 Велика сімка пропаганда




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *