13522

Іноземний інвестор хоче придбати агрохолдинг “Мрія”

Mriya Agro Holding Public Limited отримала пропозицію від авторитетного міжнародного стратегічного інвестора про придбання всього бізнесу і активів, інформує 1NEWS з посиланням на прес-службу компанії.

Назва компанії поки не розголошується. “Вартість пропозиції передбачає відшкодування власникам облігацій, випущених Mriya Farming Plc у зв’язку з реструктуризацією приблизно від 50 до 60 центів за долар номінальної вартості нових облігацій в обігу після завершення реструктуризації”, – йдеться в повідомленні.

Крім того, пропозиція передбачає виконання ряду умов, включаючи успішне завершення реструктуризації компанії і її дочірніх компаній, а також отримання всіх необхідних дозволів регулюючих органів.

Забезпечений борг пропонується до прийняття стратегічним інвестором і обслуговування відповідно до існуючих або інших угод між потенційним покупцем і забезпеченими кредиторами.

В агрохолдингу повідомили, що компанія Ротшильд виступає єдиним фінансовим радником, а компанія Hogan Lovells – юридичним радником у питаннях, пов’язаних з продажем.

“Мрія” – вертикально інтегрований агропромисловий холдинг, заснований в 1992 році.

Компанія обробляє близько 180 тис га земель в Тернопільській, Хмельницькій, Івано-Франківській, Чернівецькій, Львівській і Рівненській областях.

Агрохолдинг вирощує пшеницю, картоплю, рапс, кукурудзу, гречку, соняшник, сою, ячмінь і горох.

У структурі холдингу є власні елеватори і зерносховища потужністю понад 660 тис тонн, а також власний насіннєвий завод виробничою потужністю 300 тонн насіння на добу.

Нагадаємо, Генпрокуратура затримала власника одного з найбільших агрохолдингів України.

6 червня 2018 року за процесуального керівництва Генеральної прокуратури України Національною поліцією України проведено 14 санкціонованих судом обшуків у приміщеннях одного з найбільших українських агрохолдингів, контролюючих організацій, за місцем проживання задіяних у злочинній діяльності осіб, а також проведено огляд пташиних могильників і здійснено забори ґрунту та води для проведення експертиз.

 

 

Инвестор Мрія холдінг




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *