13517

У Черкасах жінка намагалася продати свою дитину за 140 тисяч гривень

За словами заступника начальника Департаменту боротьби зі злочинами, пов’язаними з  торгівлею людьми, Національної поліції України Ігоря Малахова, інформація про намір продажу матір’ю новонародженої дитини надійшла до поліції у лютому цього року, – повідомляє 1NEWS.

Поліцейські встановили, що 29-річна породілля вже має на вихованні двох малолітніх дітей віком 6 та 8 років. Відтак жінка вирішила продати немовля, аби покращити своє матеріальне становище.

«Вона підшукувала клієнтів серед своїх знайомих. Коли жінка знайшла сімейну пару, яка погодилась придбати дитину, породілля домовилась з ними про зустріч. Свою новонароджену дитину мати оцінила у 140 тисяч гривень», – повідомив Ігор Малахов.

Оперативники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, спільно зі слідчими поліції Черкаської області під процесуальним керівництвом обласної прокуратури затримали жінку поблизу лікарні. Зловмисницю затримано в момент передачі дитини та отримання коштів.

Зараз дитина перебуває в Черкаській обласній лікарні. Тим часом зловмисницю затримано в порядку 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо оголошення жінці про підозру. Їй загрожує до 15 років позбавлення волі.

Джерело: прес-служба Нацполіції

гроші дитина жінка лікарня немовля поліція продаж Черкаси




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *