13516

Хто представлятиме Україну на чемпіонаті Європи з фехтування


Став відомий склад збірної України на чемпіонат Європи з фехтування, який стартує в суботу, 16 червня, – повідомляє 1NEWS.

 

Змагання європейської першості відбуватимуться в сербському місті Новий Сад. Особисті змагання проходитимуть з 16 по 18 червня, командні – з 19 по 21 червня.

На чемпіонаті Європи з фехтування буде розіграно 12 комплектів нагород. Традиційно спортсмени розіграють медалі в індивідуальній та командній першостях з фехтування на шпагах, рапірах і шаблях серед чоловіків та жінок.

Склад збірної України: чоловіки (рапіра) – Дмитро Чучукало, Ростислав Герцик, Андрій Погребняк, Клод Юнес; жінки (рапіра) – Катерина Ченцова, Анастасія Московська, Олександра Сенюта, Анна Тараненко; чоловіки (шабля) – Дмитро Пундик, Олексій Стаценко, Юрій Цап, Андрій Ягодка; жінки (шабля) – Юлія Бакастова, Ольга Харлан, Аліна Комащук, Ольга Жовнір, Олена Вороніна; чоловіки (шпага) – Богдан Нікішин, Ігор Рейзлін, Володимир Станкевич, Роман Свичкарь; жінки (шпага) – Фейба Бежура, Олена Кривицька, Ксенія Пантелєєва, Анфіса Почкалова.

Джерело: прес-служба НОК України.

збірна України нагороди НОК України спортсмени фехтування чемпіонат Європи




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *