13512

В Одесі п’яний адвокат спровокував аварію з п’ятьма машинами

В Одесі п’яний адвокат Гагік Нергісян спровокував масштабну аварію з п’ятьма машинами. “Він їхав з боку моря, врізався у “Волгу”, а потім в три припарковані машини”, – розповів очевидець в коментарі “Думській”, пише 1NEWS, посилаючись на OBOZREVATEL.

Це сталося на вулиці Львівська. В одній з машин була дитина у віці 1,8 місяців. Її доставили в лікарню на обстеження. Про стан немовляти поки нічого невідомо. На співтоваристві “Захист прав дітей” в Facebook повідомили, що ще одна дитина дивом уникнула смерті.

“15 червня на вул. Львівська у магазина “Сантим”, несамовитий водій на Porsche Cayennе виїхав на зустрічну смугу, протаранивши кілька автомобілів. В одному з автомобілів знаходилася новонароджена дитина, яка постраждала, другій дитині дивом вдалося уникнути смерті, оскільки її відкинуло в сторону від удару. На місці ДТП невідомі мабуть намагалися приховати правопорушення знявши номери автомобіля”, – сказано в повідомленні.

Також, очевидці встановили, що за кермом був Нергісян, який є засновником ТОВ “Домініон” – структурна частина компанії “БОН’”, тісно пов’язана з Одеською міськрадою. Ця структура пов’язана з вмістом сотень МАФів.

 

авария адвокат дтп Одеса




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *