13555

У мерії Харкова кинули шумову гранату і розпилили газ

Невідомі розпилили газ на другому поверсі будівлі Харківської міськради, де в сесійній залі проходить чергова сесія міськради, інформує 1NEWS з посиланням на відділ комунікацій ГУ Нацполиции в Харківській області.

“Розпилений невідомий газ, винуватці наразі також невідомі. Інформація уточнюється”, – відзначили у відділі.

У той же час, очевидці стверджують, що газ – сльозогінний, і його розпилили представники “Національного корпусу”, яких охорона не пустила до сесійного залу. В цей же час, хтось кинув на першому поверсі шумову гранату. До будівлі прибула машина швидкої допомоги. Невідомо, чи є постраждалі. Телефони прес-служби міськради мовчать.

Що стосується сесії міськради VII скликання, в залі – представники місії ОБСЄ, ГУ Нацполіції у Харківській області, члени виконкому міськради, директори департаментів, керівники райадміністрацій міста, представники громадськості та ЗМІ. У порядку денному – 65 питань.

Нагадаємо, після вступу в силу закону про реформування сфери паркування транспортних засобів, зміни  правил паркування та евакуації, столична влада отримає повноваження штрафувати недобросовісних водіїв та евакуйовувати автівки, залишені у місцях, де заборонена парковка.

 

 

газ граната мерія




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *