13491

Ford і Volkswagen об’єднаються

Компанії Ford і Volkswagen розглядають можливість об’єднання в стратегічний альянс заради випуску нових моделей комерційних автомобілів. Обидва виробники високо оцінюють переваги такого рішення, – повідомляє 1NEWS,

Американський і німецький автоконцерни об’єднають зусилля, щоб скоротити витрати на розробку нового комерційного транспорту і прискорити цей процес. Уточнюється, що альянс займеться дослідженнями і розробками.

Разом з тим співпраця дозволить Volkswagen Group, ключовим гравцеві європейського ринку, і Ford, що має сильні позиції на ринку США, поліпшити продажу в тих регіонах, де ці компанії менш успішні.

Однак представники концернів відзначили, що партнерство не приведе до «механізмам пайової участі», тобто Volkswagen не збирається купувати акції компанії Ford і навпаки.

«Ми з нетерпінням очікуємо знайомства з командою Volkswagen в майбутні дні, а також розглядаємо всі можливості, щоб завдяки спільним зусиллям краще стежити за швидко мінливих ринком комерційних автомобілів», – зазначив гендиректор європейського підрозділу Ford.

Джерело: UAMotors

Ford Volkswagen Альянс виробництво зусилля




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *