13422

Голова осередку партії “УКРОП” вдарив жінку на вулиці

Голова осередку партії УКРОП у Гостомелі Микола Пасальський вдарив жінку через зауваження щодо собаки без повідка.

Про це повідомляє 1NEWS.

Журналісти видання зателефонували учасникам події, і Пасальський сам підтвердив, що вдарив жінку, бо вона начебто хотіла вдарити його і його пітбуля шокером.

Постраждала Тетяна Лавриненко розповіла, що попросила взяти собаку, яку вигулював Пасальський, на повідок.

“Це було у формі прохання. Він розвернувся, є купа свідків, і почав мене крити таким п’ятиповерховим і куди мені  потрібно йти. На що почув, що він сам такий і сходив би він туди ж. Це була словесна перепалка”, – пояснила жінка.

“Після цього він просто підійшов і вдарив мене”, – додала Лавриненко.

Пасальський заявив, що жінка постійно придирається до всіх і сама спровокувала його шокером.

“Я її вдарив, бо у неї у правій руці був шокер, з яким вона бігала і хотіла вдарити собаку, мене хотіла вдарити”, – заявив гостомельський голова УКРОПу.

Лавриненко пояснила, що у неї дійсно був шокер, який вона взяла в охоронця для самооборони, бо не знала, хто на неї накинеться собака чи Пасальський, але жінка не махала ним і не нападала.

11 липня жінка опублікувала в Facebook пост, де повідомила, що на неї підняв “руку-кувалду спортсмен-самбіст, боксер, бізнесмен і депутат з Гостомеля”.

“За зауваження взяти пітбуля на повідок я отримала струс мозку, забій і два дні провела у лікарів здаючи аналізи і проводячи обстеження”, – написала вона.

За словами Лавриненко, поліція спускає справу на гальма, не дивлячись на те, що особа нападника відома.

“Ймовірно, він намагається зам’яти справу, тому що поліція відправила мене не до слідчого, а до дільничного”, – додала вона.

Джерело: Радіо Свобода.

вулиця жінка керівник партія УДАР Укроп




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *