13335

ДФС перевірить зарплати у ФК «Динамо»

Державна фіскальна служба (ДФС) перевірить інформацію щодо офіційних зарплат у київському ФК Динамо, які можуть не збігатися з реальними сумами, що отримують футболісти і тренери команди, інформує 1NEWS з посиланням на Українській правді.

“Згідно з інформацією в ЗМІ, щодо реального стану офіційних зарплат в Динамо, ГФС направила цю інформацію на перевірку до офісу великих платників, де зареєстровано ФК Динамо”, – йдеться у повідомленні.

Після того як офіс великих платників розгляне цю інформацію, тоді буде направлений офіційний запит до Динамо, про надання пояснення цієї інформації.

“За два тижні Динамо має надати свої пояснення, після чого буде прийнято рішення про проведення позапланової документальної перевірки”, – заявили у прес-службі.

Раніше деякі ЗМІ оприлюднили суму офіційної зарплати гравців київського Динамо – близько 20 тис. грн на місяць. Разом з тим, наприкінці липня футболіст Динамо Дерліс Гонсалес в інтерв’ю бразильському виданню озвучив свою зарплату в українському клубі, назвавши суму в $110 тис. на місяць.

Нагадаємо, французький футбольний клуб “Бордо” має намір орендувати 26-річного захисника київського “Динамо” Артема Шабанова,

Динамо ДФС зарплати




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *