13332

При спробі втечі, вуличний грабіжник зламав ногу у центрі Києва

Зловмисник вихопив у киянина сумку із документами і грошима та при спробі втечі зламав ногу, інформує 1NEWS з посиланням на прес-службу ГУ НП у Києві.

Подія сталася у центрі столиці на вулиці Грушевського. У той час, коли киянин говорив по телефону, невідомий схопив його сумку, яка лежала на лавці, і втік. У сумці, зі слів потерпілого, були документи та понад 10 тисяч гривень.

Неподалік перебували поліцейські, які кинулися на допомогу чоловіку та почали наздоганяти грабіжника. Побачивши, що за ним біжить потерпілий, чоловік забіг у під’їзд та стрибнув на вулицю з другого поверху. Під час падіння порушник зламав ногу – і його наздогнали оперативники.

“Правоохоронці з’ясували, що грабіжник – 33-річний місцевий мешканець, який уже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів. Його затримали у порядку статті 208 КПК України”, – розповів начальник Печерського управління поліції Андрій Дуброва.

За фактом грабежу відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

“Правопорушник через травму ноги перебуває в лікарні. Вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу”, – додав Дуброва.

 

 

 

зламав ногу зловмисник Поліцейські




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *