13331

Відома співачка Лайма Вайкуле здивувала заявою щодо Криму

Відома співачка з Латвії Лайма Вайкуле напередодні свого концерту в Одесі зробила несподівану заяву про Крим. Про це пише 1NEWS, посилаючись на ZIK.

Артистка повідомила, що, незважаючи на великі гонорари, не має наміру відвідувати анексований Росією український півострів.

«Ні. Нам заборонено. Нам, європейцям, – уточнила Вайкуле. У ЗМІ її часто називають «російською співачкою», хоча у Вайкуле латвійське громадянство. – Я туди не поїду, який би гонорар мені не пропонували», – відповіла Л.Вайкуле на питання кореспондента, чи поїде вона виступати в Крим.

Також актриса однозначно заявила, що у неї немає і не може бути ностальгії за СРСР.

«Ні й ні! У мене немає і не може бути ностальгії за СРСР! Я щаслива, що все це зруйнувалося. Хоча було важко. Може, це і вам належить пережити в Україні. У 90-х я бачила людину, у якої замість взуття взимку були газети. Перехід був дуже важким. Я в політиці нічого не розумію, але якщо ви вступите в Євросоюз… Я знаю, що будь-який перехід буде дуже складний. Ми пройшли це. У Латвії десять років була злидні. Але сьогодні ми щасливі», – запевнила Вайкуле.

ЄС Крим Лайма Вакуле Латвія Росія




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *